12de Plaats
Els De Deken

“Blijven groeien”

geboren op 4 november 1979
Gehuwd met Laurent Van Weehaeghe
Kinderen: Raf (10) en Miel (9)

 

Interesses en hobby’s
  • Bestuurslid van Koninklijke Zonnekloppers Dentergem
  • Lopen
  • Supporteren voor de ploeg van de kindjes
Job

Milieu- en preventieadviseur bij de FOD Binnenlandse Zaken

Politiek engagement

Via mijn rol bij KZ Dentergem kwam ik al meermaals in contact met Eendracht. Ik was dan ook heel blij toen ze voorstelden om deel te gaan uitmaken van de partij. In mijn huidige job staat het welzijn van onze medewerkers voorop.

Je goed voelen op je job en die met plezier en in de beste omstandigheden kunnen uitvoeren is prioritair. Dat zelfde geldt voor je thuis, je gemeente. Je moet je er goed en veilig voelen en er kunnen wonen onder de best mogelijke omstandigheden.

Ik wil me dan ook met veel enthousiasme inzetten voor onze gemeente en zijn inwoners, mijn best doen om de goede dingen in stand te houden en, op jullie aansturen, zaken te verbeteren waar mogelijk.

Mijn politieke belangstelling:

  • Sport
  • Welzijn
  • Gezin
Karakterbeschrijving

Dynamisch – Rechtuit – Begaan

Adres

Sint-Hubertusstraat 7, 8720 Markegem
Tel: 0479 49 31 04

ONTDEK MEER OVER ALLE KANDIDATEN ->