4de Plaats
Vicky De Rijcke

“Groei verzekert toekomst”

Geboren op 27 juni 1985
Gehuwd met Hans Desmet
Kinderen: Amélie (12) en Gaëtan (10)

Politieke mandaten
 • Penningmeester PWA
 • bestuurslid AB KRT
 • ondervoorzitter N-VA Dentergem
Interesses en hobby’s
 • cultuur
 • politiek
 • het lezen van een goed boek
 • koken
 • gezellig samenzijn met vrienden en familie
 • lid Landelijke Gilde Oeselgem
Job

Medewerker commerciële binnendienst uitgeverij Lannoo

Politiek engagement

‘Bloed stroomt waar het niet kruipen kan’, hoor ik me vaak vertellen. Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik m’n liefde en passie voor onze gemeente, z’n verenigingen en plaatsen waar mensen graag samenkomen, moeilijk onder stoelen of banken kan steken.

Niet enkel en alleen ben ik de politiek vanwege mijn grootouders, Roger en Georgette, met de paplepel in de mond gegeven. Jarenlang bond ik al de dialoog met vrienden aan over alle mogelijke gemeenschappelijke onderwerpen.

Daarnaast ben ik al altijd heel sterk geboeid door onze lokale gemeentelijke geschiedenis. Het verleden en het heden creëren onze toekomst. De kennis van geschiedenis schept inzicht en verscherpt onze visie.

Daarom heb ik besloten om zelf ook mijn stem te laten gelden. En mij volop beschikbaar te stellen voor de groei en vooruitgang in onze gemeente Dentergem.

Ik dank u alvast voor uw steun!

Mijn politieke belangstelling:

 • Jeugd
 • Welzijn
 • Verkeersveiligheid
 • Mobiliteit
 • Cultuur
Karakterbeschrijving

dynamisch – sociaal – geëngageerd

Adres

Wakkensesteenweg 20, Oeselgem
Tel: 09 221 81 71

ONTDEK MEER OVER ALLE KANDIDATEN ->